Genoa Voltri havn

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Genoa Voltri havn, er en del af Genoa havn, og ligger i nord-vest Italien. Genoa er hovedstaden i Liguria regionen og kendt fordi det er føde stedet for Christopher Columbus. For alle færger til og fra Genoa havn, se vores Genoa færge side.

Beliggende på det vestligste punkt i Genova, er havnen i Genova Voltri godt placeret for nem adgang til de nærliggende motorveje, som kan tage dig til den fabelagtige by Genova, eller på tværs af det nordlige Italien og i Europa.

Tilbud

  • Genoa Voltri færgehavn
  • Genoa Voltri færgehavn
  • Genoa Voltri færgehavn

Genoa Voltri havne faciliteter

Genova Voltri havn er del af havnen i Genova, som og er en af de mest moderne færge havne i verden, der tilbyder en komplet vifte af tjenester.

Komme til Genoa Voltri

Med bil
Du kan komme til Genova Havn fra nord ved hjælp af A26 og A7 motorvejene, fra vest via A10 og fra øst af A12. Tag frakørslen "Genova Ovest", og følg derefter skiltene til 'Porto'.

Med tog
Mens de to største jernbanestationer, Genova Brignole og Genova Príncipe, er indeni selve Genova byen, er Voltri færgeterminalen betjent af en mindre Voltri banegården, med regulære tjenester fra centrum.

Om Genoa Voltri

Beliggende på det vestligste punkt i Genova, er havnen godt placeret for nem adgang til de nærliggende motorveje, som kan tage dig til den fabelagtige by Genova, eller på tværs af det nordlige Italien og Europa.

Genoa Voltri - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!