Gedser færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Gedser Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Gedser med AFerry. Færger til Gedser, i Danmark, er tilgængelige fra Tyskland. Du kan tage en færge til Gedser fra Rostock.

Gedser Færgeselskaber

Færger til og fra Gedser drives af Scandlines. Når du leder efter en færge til Gedser, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Rodby for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Gedser færger med Scandlines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gedser bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Gedser færgehavn
  • Gedser færgehavn
  • Gedser færgehavn

Om Gedser

Gedser er en lille by, der i de seneste år er opbygget omkring havnen. Gedser ligger på sydkysten af den lille danske ø Falster. Danmark er det sydligste af de skandinaviske lande, og er hjemsted for mange populære turistattraktioner, såsom slotte, museer, vikinge steder og historiske byer.

Gedser havn ligger i den sydlige del af byen Gedser, og er let tilgængelig via E55, der løber gennem byen. Gedser forbinder Danmark og Tyskland via den populære Gedser - Rostock færge service.

Gedser faciliteter

Gedser havn tilbyder et udvalg af faciliteter for passagerer.

Gedser retninger

Kør af E47 motorvejen mod Rødby. Tag afkørsel 44 og drej til venstre mod Nykøbing. Fortsæt ad E55 indtil du når Nykøbing. I Nykøbing drejes til venstre mod Gedser. Når du kommer til Gedser følg skiltene til havnen.

Gedser - Rutekort

se kort

Havneadresser

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!