Gdynia - Karlskrona færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    9 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Gdynia til Karlskrona - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Gdynia til Karlskrona rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Gdynia

Gdynia er en ung by, der har mange kulturelle seværdigheder, filmfestivaler (den "polske Cannes"), Sommer Jazz koncerter og det populære Musical Teater. I juni, fejrer Gdynia "Marine Festival", som er internationalt kendt. Udforske byen og havnen, du vil finde mange barer og restauranter og Gdynia tilbyder også et summende natteliv.

Byen blev bygget efter havnen. Beliggende på Gdansk bugten, er Gdynia nu en dynamisk by med næsten 260.000 indbyggere, og det er Polens "vindue til verden". Beliggende på et naturskont kystlandskab, og med skoven på bakkerne omkring den, tilbyder Gdynia et stort udvalg af udendørs aktiviteter.

I Gdynia er der aktiviteter såsom vandreture, cykling, dykkerkurser og ekspeditioner samt mountainbike-konkurrencer og motorbåd køretimer. I Gdynia kan du desuden, nyde den smukke strand, som i 2005 blev tildelt det prestigefyldte Blå Flag.


Om Karlskrona

Karlskrona har mange populære attraktioner, mange i forbindelse med byens flåde arv. Nationalmuseet Navy Museum har udstillinger, som skildrer den svenske flåde gennem historien, og viser våben, uniformer og skibsværft kunsthåndværk samt en samling af 17. og 18. århundrede skibsmodeller og galionsfigurer. Karlskrona er også hjemsted for Blekinge Lans Museum (en lokalhistorisk museum), og museet Leonardo Da Vinci Ideale. Hvert år i slutningen af ​​juli/begyndelsen af ​​august finder en populær festival, ved navn The Sail, sted i havnen i Karlskrona.

Selve byen har masser af historiske seværdigheder, herunder forter og vægge af byen. De omkringliggende øer giver smuk beliggenhed, hvor du kan gå eller sejle med båd. Den centrale plads i Karlskrona er den største i Skandinavien, og byen er hjemsted for tre 17. og 18. århundredes kirker, Fredrikskyrkan, Heliga Trefaldighetskyrkan og Amiralitetskyrkan. Du kan også besøge den smukke Wämö Park, som om sommeren er vært for markeder, underholdning og meget mere.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!