Gdynia færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Gdynia Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Gdynia med AFerry. Færger til Gdynia, i Polen, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Gdynia fra Karlskrona.

Gdynia Færgeselskaber

Færger til og fra Gdynia drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Gdynia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gdansk og Swinoujscie for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Gdynia færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gdynia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Gdynia færgehavn
  • Gdynia færgehavn
  • Gdynia færgehavn

Om Gdynia

I 1920 besluttede den polske regering at bygge en stor havneby i landsbyen Gdynia. På grund af økonomiske vanskeligheder, var det stadig kun en lille havn i 1923. Byggeriet fortsatte indtil 1939, hvor Gdynia blev den største og mest moderne havn i østersøen og en af ​​de største i Europa. Gdynia Havn fastholder stadig sin dominans i østersøen. Beliggende på den nordlige polske kyst, er Gdynia perfekt placeret til at tilbyde regelmæssige færger til Karlskrona i Sverige, Helsinki i Finland og Rostock

Gdynia er en ung by, der har mange kulturelle seværdigheder, filmfestivaler (den "polske Cannes"), Sommer Jazz koncerter og det populære Musical Teater. I juni, fejrer Gdynia "Marine Festival", som er internationalt kendt. Udforske byen og havnen, du vil finde mange barer og restauranter og Gdynia tilbyder også et summende natteliv.

Byen blev bygget efter havnen. Beliggende på Gdansk bugten, er Gdynia nu en dynamisk by med næsten 260.000 indbyggere, og det er Polens "vindue til verden". Beliggende på et naturskont kystlandskab, og med skoven på bakkerne omkring den, tilbyder Gdynia et stort udvalg af udendørs aktiviteter.

I Gdynia er der aktiviteter såsom vandreture, cykling, dykkerkurser og ekspeditioner samt mountainbike-konkurrencer og motorbåd køretimer. I Gdynia kan du desuden, nyde den smukke strand, som i 2005 blev tildelt det prestigefyldte Blå Flag.

Gdynia faciliteter

Der kan finde både kort- og langtids parkering ved Gdynia havn.

Gdynia retninger

Gdynia er godt forbundet til resten af ​​Polen med motorvejen E28 og vejene nummereret 6, 20, 1 og 7. Fra Gdansk: Gdansk og Gdynia er kun omkring 18 km fra hinanden. Kør nord-vest mod Grzegorza Piramowicza og fortsæt lige ud af Aleja Grunwaldzka, denne vej vil ændre navne til Aleja Niepodległości og Aleja Zwycięstwa, og vil føre dig direkte til centrum af Gdynia.

Gdynia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Kwiatkowskiego 60, PL-81156, Gdynia, Poland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!