Gdansk færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Gdansk Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Gdansk med AFerry. Færger til Gdansk, i Polen, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Gdansk fra Nynashamn.

Gdansk Færgeselskaber

Færger til og fra Gdansk drives af Polferries. Når du leder efter en færge til Gdansk, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gdynia og Swinoujscie for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Gdansk færger med Polferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gdansk bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Gdansk færgehavn
  • Gdansk færgehavn
  • Gdansk færgehavn

Om Gdansk

Denne muntre havneby skylder sin nuværende storhed til tusind år af polsk-tyske historie. Den smukke gamle bydel har den største mursten-gotiske kirke i verden. Byen er også hjemsted for den tidligere polske præsident og modtager af Nobels fredspris Lech Walesa. I 1980 var byen vidne til fødslen af ​​Solidaritet bevægelse, som bragte en ende på ​​kommunismen i hele østeuropa.

Havnen i Gdansk ligger i den centrale del af den sydlige del af østersøen ved udmundingen af ​​Motława-floden og er hovedstad i Pomorskie. Gdansk er Polens vigtigste havn og er en stor international transport vej.

Gdansk faciliteter

Polferries færge terminalen i havnen i Gdansk er fuldt udstyret og byder på alle de nødvendige faciliteter til din rejse. Polferries tilbyder også udveksling af tjenesteydelser, herunder turistinformation og billetsystemer på havnen.

Gdansk retninger

Med bil Gdansk er godt forbundet til resten af ​​Polen med E75 motorvejen og vej tallene 1 og 7. Rejsen til og fra Gdansk havn i bil er enkel og praktisk og er nok den nemmeste måde at nå havnen på.

Med tog Gdansk færge terminal ligger tæt på Gdansk tog station, som er godt forbundet med det polske Jernbanesystem.

Med sporvogn Sporvogn 13 kører fra hovedbanegården til busstoppestedet Gdansk-Brzezno, og tager cirka 25 minutter. Her skal du skifte til sporvogn 15 og efter ca 4 minutter stå af på SKM sporvogn stop, som er ca 200 meter fra færgeterminalen. Sporvognene kører hvert 10 til 20 minutter.

Gdansk - Rutekort

se kort

Havneadresser

Polferries

Mjr. Sucharskiego 70 street (Westerplatte Ferry Terminal), 80-602 Gdansk, Poland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!