Gandia Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bestil en færge til Gandia med AFerry. Færger til Gandia, i Spanien, er tilgængelige fra De Baleariske oer. Du kan tage en færge til Gandia fra Palma og San Antonio.

Gandia Færgeselskaber

Færger til og fra Gandia drives af Trasmediterranea. Når du leder efter en færge til Gandia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Barcelona, Denia og Valencia for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Gandia færger med Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gandia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Gandia Ferries
  • Gandia Ferries
  • Gandia Ferries

Om Gandia

Gandia ligger på ostkysten af det spanske fastland, tættere på Denia end Valencia. Med sine lange gyldne strande er Gandia et af de mest fantastiske destinationer i Spanien. Traditionelt har turismen i Gandia en hjemmebase, de fleste kommer fra Madrid, selv om de i de senere år har været en stadig mere populær destination for internationale turister.

Gandia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Trasmediterranea

Puerto de Gandía-Recinto portuario Zona Sur, C.P 46730 Gandía-Valencia​, C.P 46730 , Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!