Fukuoka færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Fukuoka Ruter

Bestil en færge til Fukuoka med AFerry. Færger til Fukuoka, i Japan, er tilgængelige fra South Korea. Du kan tage en færge til Fukuoka fra Busan.

Fukuoka Færgeselskaber

Færger til og fra Fukuoka drives af Camellia Line og JR Kyushu Beetle Ferry. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Fukuoka, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Fukuoka, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Fukuoka færger med Camellia Line og JR Kyushu Beetle Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Fukuoka bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Fukuoka færgehavn
  • Fukuoka færgehavn
  • Fukuoka færgehavn

Om Fukuoka

Fukuoka kan prale med varme somre og milde vintre, som tiltrækker turister fra hele Japan og resten af verden. Der er masser at se, som for eksempel Fukuoka Slot og marine park Uminonakamichi på bugten. Hvis du har lyst til at prøve det lokale køkken er der hundredvis af boder, som sælger unikke ingredienser og alternativt kan du besøge et af ​​de mange restauranter i byen.

Fukuoka faciliteter

Du finder i denne havn mange restauranter og butikker samt rige overnatningsmuligheder.

Fukuoka retninger

Fukuota har en lufthavn, to højhastighedstog samt almindelige tog fra Hakata station. Hvis du er kørende er vejen til havnen godt angivet med skilte.

Fukuoka - Rutekort

se kort

Havneadresser

JR Kyushu Beetle Ferry

Hakata Port International Terminal 14-1, Okihamamachi, Hakata-Ku, Fukuoka, Japan

Camellia Line

Hakata port international terminal, 14-1 Okihama-machi, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

Kobee

Hakata port international terminal, 812-0031 Fukuoka-ken, Fukuoka-shi, Hakata-ku, Okihama-machi 14-1, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!