Fukuoka - Busan færger

 • Fukuoka - Busan færger
  Fukuoka - Busan færger

  Find de bedste færge tilbud

 • Vi dækker næsten 4.000 færgeruter verden over
  Vi dækker næsten 4.000 færgeruter verden over

  Find de bedste færge tilbud

 • Fukuoka - Busan færger
  Fukuoka - Busan færger

  Find de bedste færge tilbud

 • Tillid til over 3 millioner kunder
  Tillid til over 3 millioner kunder

  Find de bedste færge tilbud

Fukuoka Busan Færger - Priser fra 1 743 DKK

 • 2 krydsninger dagligt
  3 hr 5 min.
  Søg
 • 7 krydsninger ugentligt
  5 hr 30 min.
  Søg

Fukuoka til Busan færger forbinder Japan og South Korea med Camellia Line og JR Kyushu Beetle Ferry. De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Fukuoka til Busan, er 1 743 DKK fra JR Kyushu Beetle Ferry.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Fukuoka og Busan. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Fukuoka til Busan - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Fukuoka til Busan rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Fukuoka

Fukuoka kan prale med varme somre og milde vintre, som tiltrækker turister fra hele Japan og resten af verden. Der er masser at se, som for eksempel Fukuoka Slot og marine park Uminonakamichi på bugten. Hvis du har lyst til at prøve det lokale køkken er der hundredvis af boder, som sælger unikke ingredienser og alternativt kan du besøge et af ​​de mange restauranter i byen.


Om Busan

Busan er den næststørste by i Sydkorea efter Seoul, som er landets hovedstad. Beliggende på den sydøstlige spids af den koreanske halvø, er Busan kendt som sommerbyen, da de seks strande hvert år tiltrækker turister fra hele landet. Barer, caféer og restauranter kan findes i gåafstand fra kysten. Busan er også kendt for Shinsegae Centum City, verdens største stormagasin.

Rutebeskrivelse

Ved havnen i Busan er der både togstation, lufthavn og busser. Der er altså let at komme til havnen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!