Frederikshavn færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Frederikshavn Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Frederikshavn med AFerry. Færger til Frederikshavn, i Danmark, er tilgængelige fra Norge og Sverige. Du kan tage en færge til Frederikshavn fra Gothenburg og Oslo.

Frederikshavn Færgeselskaber

Færger til og fra Frederikshavn drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Frederikshavn, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Copenhagen, Grenaa og Helsingor for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Frederikshavn færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Frederikshavn bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Göteborg - Frederikshavn
(Stena Line)
DKK288
  • Booked: Saturday, October 3, 2020
  • Rejs: Friday, November 6, 2020 - Sunday, November 8, 2020
  • 1 Voksne (Foot passenger)
  • Frederikshavn færgehavn
  • Frederikshavn færgehavn
  • Frederikshavn færgehavn

Om Frederikshavn

Mere end 3 millioner passagerer passerer gennem Frederikshavns havn takket være de gode forbindelser til resten af ​​de europæiske motorveje og jernbaner.

Frederikshavn er en lille fiskerby, som går tilbage til 1500-tallet med nogle rester fra Stenalderens beboelse, som stadig er flere steder. Frederikshavn er berømt for rodspætte fisk.

Nogle af de turistattraktioner Frederikshavn, byder på, er Krudttårnet (et militærhistorisk museum), Bangsbomuseet (en gammel ejendom og herregård med skærme af navigationsinstrumenter og byens historie) og Ellingåskib, (rekonstruerede resterne af et 12. århundrede vikingeskib).

På den anden side er resten af ​​byen en komplet kontrast og har et moderne udseende til det karakteriseret med moderne bygninger, livlige natklubber, koncertsale, travle shopping gader og en international atmosfære med en række af spisesteder, i og omkring, bymidte.

Frederikshavn har derfor en masse at byde på uanset hvilken måde du ønsker at udforske byen.

Frederikshavns havn ligger på den nordøstlige kyst af Jylland i Danmark. Frederikshavn har altid været en vigtig havn, historisk på grund af dets nærhed til østersøen, og har derfor udviklet sig til en moderne færgehavn med effektiv infrastruktur.

Frederikshavns faciliteter

Frederikshavns havn tilbyder et stort udvalg af faciliteter i passagerterminalerne.

Der er parkeringspladser på Sydhavnsvej i nærheden af terminalen, mod betaling. Der er ingen CCTV dækning. Der er en mere sikker parkeringsbygning i havneområdet, som også er mod betaling. Der er en gratis parkeringsplads bag Krudt-Tårnet, som er en 5 minutters gang fra terminalen.

Frederikshavn retninger

Med bil Fra syd kommer du til Frederikshavn via Aalborg og E45 motorvejen. Ved ankomsten i Frederikshavn, skal du følge skiltene med et færgesymbol mod færgehavnen.

Med bus og tog Frederikshavn bus- og togstation ligger 15 minutters gang fra havnen.

Frederikshavn - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Færgehavnsvej, Travikhavnen, DK-9900 Frederikshavn, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!