Formentera færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Formentera Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Formentera med AFerry. Du kan bruge Formentera til at tage færger omkring De Baleariske oer og også til Spanien. Indenlandske tjenester i De Baleariske oer er tilgængelige fra Formentera til Ibiza mens færger væk fra De Baleariske oer sejle til Denia.

Formentera Færgeselskaber

Færger til og fra Formentera drives af Aquabus Ferry Boats, Balearia, Mediterranea Pitiusas og Trasmapi. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Formentera, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Formentera, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Færger med Aquabus Ferry Boats og andre virksomheder, der opererer til og fra Formentera er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Formentera bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Formentera færgehavn
  • Formentera færgehavn
  • Formentera færgehavn

Om Formentera

Formentera tilbyder et udvalg af restauranter, pubber og diskoteker, som har åbent hele året indtil natten. Du kan slappe af på strandene eller udforske de indre med varierede og betagende landskaber i Formentera.

Formentera ligger ca 19 km syd for Ibiza i Middelhavet. øen er næsten helt flad, med undtagelse af to forbjerge, en på hver ende: Cap de Barbaria med bjerget Puig Guillem (109 meter) og Mola med sit Talaiassa (192 meter), det højeste punkt på øen. På den nordlige del af øen er der to salt-vand-damme: s'Estany Pudent og s'Estany des Peix.

Formenteras største charme er dens naturlige miljø og vigtigst af alt, de uberørte hvide sandstrande med gennemsigtige farvande. Marinaen i Formentera byder på aktiviteter som windsurfing, dykning og forskellige andre former for vandsport.

Formentera havn ligger i Formentera, den mindste og den sydligste af de Baleariske øer. Den har en størrelse på 84 kvadratkilometer. Formentera er kun nås med skib, fordi det har været umuligt at bygge en lufthavn på grund af sine karakteristika.

Formentera faciliteter

Formentera er en relativt lille ø, og dermed er alle faciliteter inden for rækkevidde fra havnen.

Formentera retninger

Eftersom øen er lille, er vejen til havnen godt afskiltet, fra alle steder og derfor nem at finde.

Formentera - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aquabus Ferry Boats

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Balearia

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmapi

Estación Marítima Puerto La Savina, 07870 Formentera, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmediterranea

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!