Folkestone Eurotunnel Tog Station

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Folkestone Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Folkestone med AFerry. Færger til Folkestone, i England, er tilgængelige fra Frankri. Du kan tage en færge til Folkestone fra Calais.

Folkestone Færgeselskaber

Færger til og fra Folkestone drives af EuroTunnel. Når du leder efter en færge til Folkestone, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Dover for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Folkestone færger med EuroTunnel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Folkestone bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Calais - Folkstone
(EuroTunnel)
DKK1,958
  • Booked: Thursday, October 1, 2020
  • Rejs: Saturday, November 14, 2020 - Sunday, November 22, 2020
  • Personbil + 1
  • Folkestone Eurotunnel Tog Station
  • Folkestone Eurotunnel Tog Station
  • Folkestone Eurotunnel Tog Station

Om Folkestone

Folkestone vil fascinere dig med ånden i byen, charme af sit folk og skønheden i landskabet. Folk, der elsker at gå, vil elske den fantastiske naturskønne rute og den berømte kæmpe bakke figur af en hvid hest, som er hugget ind i bjergsiden af Downs. Folkestone er også berømt for sin årlige Folkestone Literary Festival, som er internationalt anerkendt.

Folkestone er den engelske terminal til Kanaltunnelen, og tilbyder regelmæssige toge fra Englands sydkyst til Calais i Nordfrankrig. Med en gennemsnitlig rejsetid på kun 40 minutter, er dette den hurtigste måde at krydse den engelske kanal fra sydkysten.

Folkestone Eurotunnel terminal faciliteter

Folkestone Terminal faciliteter inkluderer et stort udvalg af butikker og restauranter/snackbarer, herunder Burger King, WH Smiths, Whistlestop og Dixons Duty Free. Der er også en 24 timer lounge, Eurotunnel Informations kontor, Tourist Informations kontor, legeplads for børn, toiletter og telefoner.

Folkestone Eurotunnel Terminal retninger

Eurotunnel terminal i Folkestone er godt placeret på Junction 11A på M20. Fra syd London kan du forvente en rejsetid på 1 time og 30 minutter. National Express kører tjenester til Folkestone fra hele Storbritannien via London. Togene kører regelmæssigt fra London Charing Cross til Folkestone. Togene kører også fra Dover til Folkestone dagligt.

Folkestone - Rutekort

se kort

Havneadresser

EuroTunnel

Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!