Fishguard færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Fishguard Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Fishguard med AFerry. Færger til Fishguard, i Wales, er tilgængelige fra Irland. Du kan tage en færge til Fishguard fra Rosslare.

Fishguard Færgeselskaber

Færger til og fra Fishguard drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Fishguard, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Pembroke for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Fishguard færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Fishguard bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Fishguard færgehavn
  • Fishguard færgehavn
  • Fishguard færgehavn

Om Fishguard

Fishguard er kendt for at være stedet for den sidste invasion af England i 1797, da franske krigsskibe sejlede ind i Fishguard Bugt. Fishguard har mange smukke historiske bygninger og interessante museer. Det nye Ocean Lab i Fishguard er også et besøgværd. En stor attraktion i Fishguard er den årlige musikalske festival, som afholdes i juli/august.

Det omkringliggende landskab af Fishguard tilbyder fantastisk, uspoleret natur og er ideelt til vandreferier. Du vil her finde mange slotte og historiske steder du kan besøge eller bare slappe af på en af ​​de dejlige strande.

Fishguard ligger i Pembrokeshire i det sydlige Wales. Haven i Fishguard er placeret på den vestlige side af Fishguard Bay, vest for Fishguard bycenter.

Fishguard faciliteter

Stena Line tilbyder et stort udvalg af ydelser i terminalen i Fishguard. Blandt andet en buffet bar, som serverer snacks og drinks, en Cuppacabana bar, drikkevarer automater, baby puslerum og handicaptoiletter sammen med et informations område og betalingstelefoner.

Alle Stena Line færgerne har butikker og restauranter og tilbyder underholdning. I Fishguard havn er der parkering til rådighed, hvor du kan få både kort- og langtids parkings billetter.

Fishguard retninger

Hvis du kommer fra syd følg A40 fra Haverfordwest, som er forbundet via A40 og A48 til M4 nær Swansea. Hvis du kommer fra nord, følg A487 fra Cardigan. Fishguard ligger ved krydset af A40 og A487. Følg skiltene til havnen.

Fishguard Havn Tog Station ligger ved siden af ​​Fishguard færgeterminalen. Ved siden af ​​terminalen vil du finde et busstoppested.

Fishguard - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!