Fishbourne færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Fishbourne Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Fishbourne med AFerry. Færger til Fishbourne, i Isle of Wight, er tilgængelige fra . Du kan tage en færge til Fishbourne fra Portsmouth.

Fishbourne Færgeselskaber

Færger til og fra Fishbourne drives af Wightlink. Når du leder efter en færge til Fishbourne, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som East Cowes, Ryde og Yarmouth for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Fishbourne færger med Wightlink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Fishbourne bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Portsmouth - Fishbourne
(Wightlink)
DKK1,269
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Monday, October 26, 2020 - Friday, October 30, 2020
  • Personbil + 2
  • Fishbourne færgehavn
  • Fishbourne færgehavn
  • Fishbourne færgehavn

Om Fishbourne

Nær terminalen i Fishbourne havn finder du Royal Victoria Yacht Club og det berømte "Fishbourne Inn '.

Fishbourne er en lille landsby på den nordøstlige side af Isle of Wight, der ligger mellem Cowes og Ryde. Dens navn kan betyde "strøm af fisk" eller "fisk forår."

Fishbourne havn omfatter terminal for Wightlink færger fra Portsmouth. Det er en hyggelig lille havn, tæt på Wooton Creek, en smuk tidevands indløb elsket af sejlere. Du kan finde færger fra Fishbourne til Portsmouth.

Fishbourne faciliteter

Fishbourne havn tilbyder et stort udvalg af services såsom cafér-barer, rummelige lounges, observations dæk og hyppige afsejlinger hele året.

Der er både kort- og langtids parkering i Fishbourne havn ved terminalen. I øjeblikket er prisen £ 5,40 per dag.

Fishbourne retninger

Fra Newport følg A3054 til Fishbourne færgeterminal. Southern Vectis busruter 4 og 9, standser på hovedvejen og kører reglmæssigt rundt på øen.

Fishbourne - Rutekort

se kort

Havneadresser

Wightlink

Fishbourne Lane, Ryde, Isle of Wight, PO33 4EU, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!