Filippinerne Færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Book Filippinerne færger med AFerry. AFerry har altid billige priser på Filippinerne færger, så du kan slappe af og vide, at du har en god handel. Filippinerne færger opererer fra 4 færgehavne - Bacolod City, Cagayan De Oro, Cebu City og Manila. Der er 5 færgeruter indenfor Filippinerne - Cagayan De Oro til Cebu City, Cebu City til Cagayan De Oro, Cebu City til Manila, Manila til Bacolod City og Manila til Cebu City.

Filippinerne Færgeselskaber

Færger inden for Filippinerne drives af 2GO Travel. Vi vil sammenligne alle resultater for 2GO Travel for at hjælpe dig med at få den bedste pris til det bedste tidspunkt, der passer til dine planer. 2GO Travel tilbyder uovertruffen service, og du vil fole at du er på ferie, det ojeblik du træder om bord. At rejse i Filippinerne bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!