Fethiye Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bestil en færge til Fethiye med AFerry. Færger til Fethiye, i Tyrkiet, er tilgængelige fra De Dodekanesiske øer. Du kan tage en færge til Fethiye fra Rhodes.

Fethiye Færgeselskaber

Færger til og fra Fethiye drives af Dodecanese Flying Dolphins. Når du leder efter en færge til Fethiye, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Fethiye færger med Dodecanese Flying Dolphins er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Fethiye bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Fethiye Ferries
  • Fethiye Ferries
  • Fethiye Ferries

Om Fethiye

Fethiye er en havneby på Tyrkiets sydvestlige turkiskyst. Fethiye er et godt sted at besoge om på en dagstur eller længere og en god måde at gore en ferie til Rhodos mere spændende. Fethiye er en stor, travle havneby og handelscenter. Byen, med en naturlig havn, er blevet kæmpet over af osmannerne, romerne, seljuckerne og byzantinerne. Historien er tydelig i hele bymidten, herunder kolossale stengraver, der er oplyst om natten, ruinerne af et slot og fort på bakken og et amfiteater bag på hovedhavnen. Du kan bestille billetter til Fethiye fra Rhodos ved hjælp af AFerry.

Fethiye er vel et besog værd. Især værd at besoge er de storslåede rockgrave, der er bygget direkte ind i rockface. Det gamle slot og amfiteateret i nærheden af havnen er også værd at kigge i.

Men det nærliggende område er også værd at udforske. I de senere år har der været en meget stor stigning i turismen efter udviklingen af populære feriesteder som Calis, Hisaronu, Ovacik og Oludeniz. Oludeniz er kendt for sin blå lagune, som er dannet af en spyt sand, der er så stor, at den praktisk talt opretter en so fra havet. Dette er et besog værd, hvis du har tid.

Fethiye selv er helt ulig disse moderne turistområder og som sådan giver en god kontrast. I nærheden af havnen finder du den gamle by (Paspatur). Dette er en dejlig labyrint af små stræder fyldt med butikker, restauranter, barer og butikker. Det er et godt sted at finde et godt kob, men husk prutning er ikke en mulighed! Eller måske vil du gerne se verden gå af med en drink ved ænderdamsen.

Byen er travleste af en tirsdag, hvor regionens storste marked kommer til byen. Her kan du lykkeligt, mens du går væk et par timer, kobe noget fra friske okologiske grontsager til high fashion. Vær dog advaret, nogle af designelementerne er muligvis ikke originale!

Fethiye - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!