Favignana Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Favignana med AFerry. Færger til Favignana, i Aegadian Islands, er tilgængelige fra Sicilien. Du kan tage en færge til Favignana fra Trapani.

Favignana Færgeselskaber

Færger til og fra Favignana drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Favignana, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Favignana færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Favignana bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Favignana Ferries
  • Favignana Ferries
  • Favignana Ferries

Om Favignana

Favignana er en af de egyptiske oer, kun 4 km fra Siciliens kyst. Oen er et paradis for både dykkere og strandelskere, med stille lukkede strande og dybe laguner.

Favignana-landskabet sammenlignes ofte med en sommerfugl. To flade strækninger ligger som vinger på hver side af en hoj klippeagtig rygsojle, der er toppet af en forfaldne fæstning. Færger ankommer til Favignana by, det tætt befolkede område på oen. Byen ligger på den ostlige side af oen, som er forbundet til den vestlige side af en vejtunnel gennem den klippeformede rygsojle, som deler de to sletter.

Absorber atmosfæren på oen og tag en gå rundt i byen, finder du mange interessante butikker for turister, herunder fiskemænd, der sælger fisk, der er frisk fanget den dag. Favignana har en rig arv i tunfiskeri, og du vil se dette på markedsboderne.

Hvis du har brug for at slappe af og nyde solen, er der masser af små strande, som du kan vælge imellem. Lido Burrone er en bred sandstrand ledsaget af en bar og en restaurant, der gor det til et godt sted, hvis du besoger med born. Liggestole og parasoller kan lejes.

Hvis du efter noget er lidt anderledes, er en af de bedste badepladser Cala Rossa, en bugt lukket i en klippefyldt kyst. Dette kan være svært at nå, så det kan ikke være passende, hvis du besoger med born, men det er det værd, når man når til stranden.

Favignana - Rutekort

se kort

Havneadresser

Siremar

VIa Molo San Leonardo, 91023 Favignana TP, Italy

Liberty Lines

, 91023 Favignana TP, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!