Færger til Sydkorea

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til eller fra Sydkorea. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Om Sydkorea

Sydkorea er den sydlige halvdel af den koreanske halvø, med Nordkorea mod nord, Kina mod vest og Japan blot en kort færgeoverfart væk til sydøst.

Der er 20 nationalparker i Korea, inklusiv tre marine parker. Disse parker er hjemsted for en bred vifte af dyrearter og er blevet bevaret godt.

Hvis du kan lide vandsport er Korea er et godt sted at besøge. Vejret er varmt om sommeren med omkring 35 grader men om vinteren bliver det koldt med syberianske vinde, som kommer fra nord.

Sydkorea har en masse at byde på, så pak dine tasker og nyd en afslappende ferie!

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!