Færger til Skandinavien

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Danmark, Sverige, Norge, Finland i Skandinavien. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Skandinavien

Oplev de forskellige traditioner og kulturer i de skandinaviske lande Norge, Danmark, Sverige og Finland. Opdag skandinavisk storbyliv i København og Stockholm, der begge byder på moderne kultur, forskellige butikker, restauranter og seværdigheder. Udforsk de fantastiske parker i Finland, som huser ekstraordinært dyreliv. Nordlyset skal opleves i Norge, ligesom midnatssolen, hvor dagen aldrig ender og solen stadig skinner ved midnat.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!