Færger til Tunesien

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Tunesien

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Tunis i Tunesien. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Civitavecchia - Tunis
(Grimaldi Lines)
DKK854
  • Booked: Friday, October 9, 2020
  • Rejs: Wednesday, November 25, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
Marseilles - Tunis
(CTN)
DKK4,031
  • Booked: Monday, October 19, 2020
  • Rejs: Wednesday, October 28, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Tunesien

Tunesien i Nordafrika er hurtigt ved at blive et populært turistmål, som tiltrækker et stigende antal besøgende hvert år til sine hvide sandstrande samt eksotiske kultur og arkitektur. Hvis du befinder dig i byerne Matmata, Medenine, Tozeur, Nefta eller Tataouine er det værd at holde øjnene åbne for kendte steder, da store dele af Star Wars filmene er optaget her!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!