Færger til Polen

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Polen

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Swinoujscie, Gdynia og Gedansk i Polen. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Ystad - Swinoujscie
(Unity Line)
DKK1,492
  • Booked: Saturday, October 17, 2020
  • Rejs: Friday, October 30, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
Trelleborg - Swinoujscie
(TT-Line)
DKK1,262
  • Booked: Friday, October 23, 2020
  • Rejs: Sunday, December 20, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Polen

Polen er et smukt og kulturelt land, der indtil nu har været relativt uberort af masseturismen. Landet har såvel som livlige kosmopolitiske byer også bjergrige landskaber og sandstrande. Besøg Warszawa og oplev Polens kulturelle lækkerier såsom teaterforestillinger, opera og museer, eller rejs til Karpaterne for at nyde en spektakulær udsigt og gode sportsfaciliteter.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!