Færger til Orkneyøerne

Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Orkneyøerne

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til St Margarets Hope og Stromness på Orkneyøerne. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Orkneyøerne

Hvis du er efter det nyeste inden for mode shopping eller et vildt natteliv, er Orkneyøerne sandsynligvis ikke stedet for dig. Men, hvis du derimod er til noget lidt mere afslappet, har Orkneyøerne meget at tilbyde! Ikke alene er der mere naturlig skønhed end du overhovedet kan forestille dig, men Orkney er hjemsted for mange historiske havne og stensætninger, som blev bygget af gamle civilisationer. Orkneyøerne har også Skotlands nordligste whisky destilleri, hvor den berømte Highland Park bliver brygget - en populær favorit for mange whisky-elskere. Du kan komme på en guidet tur i destilleriet, som inkluderer en gratis prøve af whisky!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!