Færger til Nordirland

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Nordirland

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Larne og Berlfast i Nordisland. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Cairnryan - Belfast
(Stena Line)
DKK2,642
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Friday, November 6, 2020 - Friday, November 6, 2020
  • Varevogn + 2

Nordirland

Nordirland har en masse at tilbyde turister og er blandt andet kendt for sin venlige befolkning og naturlige skønhed. Landet er derudover berømt for sine charmerende pubber; sæt dig ned med en pint Guinness i hånden på pubberne John Hewitt eller Crown Liquor Saloon i Belfast, og start en samtale med nogle af de hyggeligste folk, du nogensinde vil møde.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!