Færger til Montenegro

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Montenegro

  • Færger fra Italien til Montenegro

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Bar i Montenegro. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Montenegro

Montenegro er en republik på Balkan og grænser op til Adriaterhavet, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien og Albanien. Landets stolte kulturelle fortid er kombineret med en dynamisk og spændende politisk fremtid - og hvem kan glemme Montenegros mange spændende sange i Melodi Gran Prix?

The Monastery of Ostrog er et besøg værd. Denne bygning fra det 16. århundrede er bygget ind i en klippe og har længe været sædet for den serbiske ortodokse kirke. Det er i dag en af ​​de mest berømte klostre i regionen. Skadar Lake er den største ferskvandssø i Balkan. Du kan komme dertil vha. offentlig transport og du vil opdage når du ankommer, er der fantastiske muligheder for at observere en masse forskellige fugle.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!