Færger til Malta

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Malta

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Malta. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Malta

Malta ligger ud for kysten af Sicilien i Middelhavet og er med et indbyggertal på kun 350.000 det mindste land i EU. Mange turister kommer hvert til år Malta pga. det solrige klima samt de smukke strande og betagende natur. Øens mange kulturelle, kunstneriske og naturlige skatte må opleves og er alle inden for kort afstand fra den vigtigste havn i hovedstaden; Valletta. De mange kulturer, der regerede Malta gennem tiden har påvirket Maltas kultur og arkitektur, som stadig kan ses i dag, når du går rundt i Maltas gader og landsbyer.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!