Færger til Letland

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Letland

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Riga på Letland. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Nynäshamn - Ventspils
(Stena Line)
DKK770
  • Booked: Monday, September 14, 2020
  • Rejs: Monday, October 5, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1

Letland

Letland er kendt for sine mange skove, der dækker næsten halvdelen af landet og som er hjemsted for en bred vifte af dyrearter. Over hele landet vil du finde et væld af smukke floder, hvoraf den største er Daugava. Det bedste tidspunkt at rejse til Letland er fra juni til midten af ​​september, når vejret er varmt og de bedste lokale råvarer er til rådighed. I løbet af oktober og november er der meget få timers dagslys og januar samt februar er typisk de koldeste måneder.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!