Færger til Kroatien

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Kroation

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Split, Stari Grad og flere i Kroation. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Tilbud

Kroatien

Kroatien har et af ​​de mest varierede landskaber og kulturer i Europa. Du kan udforske den fantastiske kyst op til Adriaterhavet, opleve UNESCO World Heritage Site of Dubrovnik eller bare chille ud på strandene med vandsport eller solbadning. Kroatien er også hjemsted for fantastiske dyreliv såsom vilde ulve, bjørne og forskellige arter af fugle. Alt i alt et land alle burde opleve!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!