Færger til Kreta

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Kreta

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Kissamos, Heraklion og flere på Kreta. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Kreta

Kreta, den sydligste af de græske øer, er kendt blandt turister fra hele verden for sin barske bjergrige landskab i det inde land, sine smukke kystbyer og strande samt typiske græske kultur. På grund af sin sydlige placering, nyder Kreta godt af et varmt, tempereret klima - det betyder, at du kan sole dig på Kretas strande fra april til oktober!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!