Færger til Korsika

Kort

Bestil tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Bastia, Ajaccio, og flere på Korsika. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Tilbud

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Santa Teresa di Gallura - Bonifacio
(Moby Lines)
DKK781.94
  • Booked: Thursday, September 19, 2019
  • Rejs: Saturday, September 21, 2019 - Saturday, September 21, 2019
  • 2 Voksne (Foot passenger)

Færgeruter til Korsika

Korsika

Korsika ligger i Middelhavet mellem Frankrig og Italien og er en meget populær rejsedestination fordi øen har så meget at tilbyde. Er du til vandreture, er Mare e Mare den perfekte gåtur. Her går du fra den ene side af øen til den anden, hvilket kan tage 5-17 dage, men er den bedste måde at opleve hele øen på. Der er også mange muligheder for dykkere og hvis du bare gerne vil slappe af, er der masser af strande hele vejen rundt om øen.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!