Færger til Italien

  • Færger til Italien
    Færger til Italien

Færger til Italien - Priser fra 321 DKK

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Ancona, Livorno, Genoa og flere i Italien. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Færgeruter til Italien

Italien

Italien kan prale af et væld af populære destinationer, som har noget for alle aldre. Tag en romantisk gondoltur i Venedig, se det antikke Colosseum i Rom, besøg det skæve tårn i Pisa, beundr de mange mesterværker i Uffizierne i Firenze eller slap af på en af ​​de mange smukke strande, der kan findes langs Italiens fantastiske kystlinje.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!