Færger til Isle of Man

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Isle of Man

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Isle of Man. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Isle of Man

Isle of Man er hjemsted for omkring 80.000 mennesker, hvoraf de fleste bor i de største byer Douglas og Ramsey. Det verdensberømte TT løb finder sted på øen hvert år i juni og er den perfekte måde at opleve lovlig høj hastigheds motorsport. Foretrækker du et mere afslappende tempo, har øen også et stort udvalg af stier for dem, der er til vandring. Øen er berømt for dets naturlige landskab, som for naturelskere er et besøg værd i alle årstider.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!