Færger til Isle of Wight

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Isle of Wight

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Fishbourne, Yarmouth og Ryde på Isle of Wight. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Portsmouth - Fishbourne
(Wightlink)
DKK1,269
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Monday, October 26, 2020 - Friday, October 30, 2020
  • Personbil + 2
Lymington - Yarmouth
(Wightlink)
DKK866
  • Booked: Tuesday, October 20, 2020
  • Rejs: Monday, October 26, 2020 - Wednesday, October 28, 2020
  • Personbil + 2

Isle of Wight

Isle of Wight har noget for alle aldre! Tilbring dagen på vandretur rundt Osborne House og haver, vær eventyrlig på Blackgang Chine forlystelsespark eller slap af på en af ​​øens mange strande. Strandene har endda vundet blå flag priser for deres renlighed og kvalitet!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!