Færger til Island

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Seysidsfjordur på Island. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Island

Bemærk venligst at det i øjeblikket ikke er muligt at booke færger til Island gennem AFerry.dk.

Island er en østat i Nordatlanten og er kendt for sine gletsjere, hotspots, laguner, kurbade, gejsere og bjerge. Den mest berømte gejser er Geysir, selvom Strokkur, der ligger i nærheden af Geysir, er i udbrud cirka hvert femte minut. Gejsere på Island er ikke indhegnet og du forventes at passe dig selv.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!