Færger til Finland

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Finland

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Helsinki og Turku i Finland. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Finland

Finland, kendt som landet hvor du kan se midnatssolen, ligger i den nordige del af Europa. Derudover er landet blandt andet kendt for sine mange dyrearter samt hovedstaden Helsinki, som ligger ved kysten. I Helsinki finder du både strand, museer og en godt natteliv.

Finnerne er forresten en nation af sauna entusiaster - der er omkring 2 millioner saunaer til de blot 5 millioner mennesker, der bor i Finland!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!