Færger til Færøerne

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Desværre er det i øjeblikket ikke muligt at booke færger til Færøerne gennem AFerry.dk.

Tilbud

Færøerne

Færøerne er beliggende i Atlanterhavet mellem Skotland, Norge og Island og selvom de tilhører Danmark, er de et selvstændigt område. I alt er der 18 øer, hvoraf 17 er normalt ubeboet. Befolkningstallet ligger på 48.000 og et officielle sprog er færøsk. Det færøske sprog er et germansk sprog, der nedstammer fra oldnordisk, men dansk samt engelsk er også udbredt.

Hovedstaden Tórshavn, der er blandt ​​de mindste hovedstæder i verden, byder trods sin størrelse på mange oplevelser. Udover traditionelle færøerske hjem med græstørv på taget, finder du her masser af hoteller samt hyggelige og endda trendy barer og restauranter. Du vil blive serveret fisk og skaldyr på en måde, som du aldrig har prøvet det før!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!