Færger til Estland

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Estonien

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Tallinn og Paldiski på Estland. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Tilbud

Estland

Hver del af Estland, som ligger i det nordøstlige Europa, er forskellig fra hinanden - du kan finde kontrasterende livsstile blot 20 kilometer fra hinanden, hvilket gør Estland et meget interessant sted at besøge. Væk fra storbylivet i hovedstaden Tallinn, kan du finde nogle af de mest maleriske og rolige byer beliggende blandt smukke bakker og søer. Der er også en robust og dramatisk kystlinie mod vest.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!