Færger til Elba

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Elba

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Portoferraio og Rio Marina på Elba. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Elba

Elba er en 27 km lang og 18 km bred ø, cirka 10 km ud for Toscana i Italien. Udover solbadning og afslapning på øens mange smukke strande, kan du også forkæle dig selv med nogle aktiviteter såsom surfing, dykning, snorkling og sejlads. Hvis du er mere af en eventyrlig type, er en vandring op ad det højeste bjerg på Elba, Mount Capanne, noget for dig; den spektakulære udsigt over de omkringliggende øer Korsika, Capraia, Pianosa og Monte Cristo fra toppen af bjerget vil med det samme fylde dig med ny energi efter den hårde vandring op.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!