Færger til De Kykladiske Øer

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til De Kykladiske oer

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Naxos, Paros og Santorini af De Kykladiske Øer. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

De Kykladiske Øer

Kykladerne er uden tvivl en af ​​de mest berømte øgrupper i verden. Turister fra hele verden strømmer til disse destinationer uden altid at vide at de tilhører Grækenland eller at de består af mere end 220 øer! Et af de mest kendte af øerne er Santorini, som med sin unikke arkitektur og fantastiske udsigt, vil have dig mundlam. Mens du ser solen gå ned og du nyder en kold drink i Francos, verdens bedste bar ifølge Newsweek magazine, vil du have det som om, at du er en helt anden verden. Oplev derudover Mykonos' natteliv, Naxos' mad og Paros' kendte sandstrande.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!