Færger til De Kanariske Øer

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til De Kanariske Oer

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Tenerife, Cran Canaria og flere af De Kanariske Øer. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

De Kanariske Øer

Beliggende ud for den afrikanske kyst, kan De Kanariske Øer prale af et varmt sommerklima. Øerne, der hvert år besøges af tusindvis af turister, har formået at bevare en stærk spansk kultur. Uanset om du er til vandsport eller blot ønsker at udforske landskabet gennem vandreture, vil De Kanariske Øer møde dine forventninger om en fantastisk ferie! For en god aften i byen er den livlige by Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, et besøg værd med sine mange barer, restauranter og natklubber. Er du mere til historisk sightseeing kan du besøge kirken Santa Maria i Betancuria på Fuerteventura, som er kendt for sine loft- og vægmalerier.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!