Færger til De Ioniske Øer

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til De Ioniske oer

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Corfu, Zakynthos, Paxos (Paxi) og flere af De Ioniske Øer. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Tilbud

De Ioniske Øer

De Ioniske Øer er en kæde af øer, der strækker sig langs vestkysten af Grækenland og ud i Det Ioniske Hav. De er meget grønnere end mange andre græske øer og er et roligt sted for dig at komme væk fra turistisk trængsel og travlhed, som findes i andre områder af Grækenland.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!