Færger til De Æoliske øer

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til De Æoliske oer

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Panarea, Salina, Vulcano og flere på De Æoliske Øer. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

De Æoliske Øer

De Æoliske Øer er en øgruppe af vulkansk oprindelse, som ligger nord for Sicilien. Øerne består af Alicudi, Filicudi, Lipari, Panarea, Salina, Stromboli og Vulcano og er den perfekte destination for dem, der vil opleve en anderledes natur og samtidig have rige muligheder for afslapning. På Stromboli og Vulcano er vulkanerne forresten stadig aktive!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!