Færger til Belgien

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Belgien

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Ostend og Zeebrugge i Belgien. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Belgien

Belgien er et lille, højtudviklet land med et indbyggertal på 10 millioner mennesker. Du vil holde ferie i et land med en høj levestandard, hvilket kommer til udtryk i deres fremragende mad, sundhedspleje, uddannelsesystem og infrastruktur. Belgien er desuden et af de stiftende medlemmer af Det Europæiske Fællesskab og er sæde for NATO og dets hovedstad.

Besøg Antwerpen, som af nogle betragtes som et arnested for mode og moderne design, eller oplev den politiske hovedstad i det nye Europa, Bruxelles. Du kan derudover beundre det middelalderlige centrum af Gent, som kan prale af mange historiske bygninger, herunder tre klostre.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!