Færger til Algeriet

Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Algeriet

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Alger, Ghazaouet, Oran og flere i Algeriet. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Algeriet

Algeriet er en spændende destination for turister, hvor en blanding af de arabiske, franske og afrikanske kulterer har haft deres inflydelse. Det ses i dag bl.a. på sprogene der tales, som er arabisk, berber og fransk. Med en placering ved siden af ​​Sahara-ørkenen i det nordlige Afrika, byder klimaet i det indre Algeriet på kolde vintre og varme somre. Efter en blodig borgerkrig i 1990'erne betragtes landet stadig som farligt at besøge. Dog trækker ​​Sahara-ørkenen, som dækker mere end fire femtedele af landet, hvert år flere og flere turister.

Det algeriske køkken har andret sig siden Frankrigs kolonisering af landet. Morgenmaden er magen til, hvad du ville forvente at finde i Frankrig; der serveres kaffe og et udvalg af croissanter. Hvis du er vild med krydderier, vil du nyde frokost og aftensmad, da disse måltider er mere traditionelt algerisk. Merguez, en krydret pølse, er en algerisk delikatesse bestående af lam og oksekød. Pølsen er propfyldt med krydderier, der giver det en stærk smag og rødlig farve.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!