Færger til Albanien

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Albanien

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Vlore og Durres i Albanien. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Tilbud

Albanien

Ønsker du at kombinere en typisk badeferie med noget lidt mere interessant og eventyrligt, så er Albanien lige noget for dig! Landet har et varieret landskab med bjerge, skove og søer, perfekt til alle sports- og naturfanatikere. Derudover byder Albanien på gennemsnitlige sommertemperaturer på omkring 30 grader lang kysten, som gør det attraktivt for dem, der elsker afslapning i solen.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!