Færger til De Ægæiske Øer

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Chios, Lesvos og flere på De Ægæiske Øer. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

De Ægæiske Øer

De Ægæiske Øer er øgrupperne i det Ægæiske hav mellem det græske fastland i vest og Tyrkiet i øst. På mange af øerne kan du cykle rundt, andre er bedst på gåben, mens de større øer bedst kan opleves i taxi, bus eller bil. Øerne, hvor du også kan opleve fantastiske skove samt sandstrande, egner sig perfekt til afslapning.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!