Færger til Åland

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Åland

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Mariehamn og Langnas på Åland. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Åland

Åland er en fantastisk turistdestination, der består af op til 6.500 øer. Selvom der på øerne tales svensk og kulturen er en blanding af de svenske, finske og russiske kulturer, tilhører øerne Finland.

Åland er kendt for dets naturlige skønhed og er Mecca for sportsfanatikere af alle slags! Særligt er golf, fiskeri, kanosejlads og cykling populært på øen. Åland har over 100 restauranter og caféer. Faktisk er der ifølge den lokale avis mere end 53 spisesteder i blot Mariehamn.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!