Færger til Frankrig

Kort

Bestil tilbud

Færgeruter til Frankri

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Calais, Marseille, Sete og flere i Frankrig. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Tilbud

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Dover - Calais
(P&O Ferries)
DKK451
  • Booked: Friday, January 3, 2020
  • Rejs: Friday, March 13, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 4

Frankrig

Frankrig er det mest besøgte land i verden og har mange attraktioner og seværdigheder at underholde turister med. Fra Eiffeltårnet og Arc de Triomphe i Paris til det spektakulære landskab i det vestlige og sydlige Frankrig, kendetegnet ved de mange vinmarker og rolige strande. Frankrig har også fantastiske bjergkæder til dem, der kan lide vintersport, såsom skiløb og snowboarding.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!