Færger til Sicilien

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Sicilien

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Palermo, Trapani og flere på Sicilien. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Cagliari - Palermo
(Tirrenia di Navigazione)
DKK1,992
  • Booked: Monday, September 21, 2020
  • Rejs: Friday, October 16, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Sicilien

Sicilien er en italiensk ø i Middelhavet med varme somre og milde vintre. Øen er et skønt feriested, der hele året rundt tiltrækker mange turister, især på grund af landets histore og arkitektur. The Valley of the Temples samt byen Catania ved foden af ​​Etna, er klart et besøg værd. Du kan opleve henholdsvis ruinerne af seks gamle templer og en af de sidste tilbageværende aktive vulkaner i ​det sydlige Europa!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!