Færger til Sardinien

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Sardinien

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Porto Torres, Olbia og flere på Sardinien. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Livorno - Olbia
(Grimaldi Lines)
DKK585
  • Booked: Saturday, October 10, 2020
  • Rejs: Monday, October 26, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Sardinien

Sardinien er en bjergrig og frodig ø, der med sit varme middelhavsklima, smukke natur, historiske steder og fantastiske badebyer hvert år tiltrækker mange turister. Vandring er en fantastisk måde at se opleve øen på og du vil finde mange afmærkede stier for alle sværhedsgrader. Lokale restauranter på Sardinien tilbyder et stort udvalg af fødevarer, men vær opmærksom på, at det er usandsynligt at vil blive serveret før 19:00 om aftenen!

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!