Evdilos Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Evdilos Ruter

Bestil en færge til Evdilos med AFerry. Du kan bruge Evdilos til at tage færger omkring Nordost-ægæiske Oer og også til De Kykladiske oer og Grækenland. Indenlandske tjenester i Nordost-ægæiske Oer er tilgængelige fra Evdilos til Karlovassi mens færger væk fra Nordost-ægæiske Oer sejle til Mykonos, Piraeus og Syros.

Evdilos Færgeselskaber

Færger til og fra Evdilos drives af Hellenic Seaways. Når du leder efter en færge til Evdilos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Evdilos færger med Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Evdilos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Evdilos Ferries
  • Evdilos Ferries
  • Evdilos Ferries

Om Evdilos

Med stille strande og traditionel græsk arkitektur er Evdilos en uspoleret skat. Evdilos er en stille, traditionel landsby i den centrale del af Ikaria og oen i det nordlige Egeerhavet. Havnen er lille, men malerisk, med smalle veje, asfalterede trin og traditionelle græske huse.

Ca. 10 minutter Ost fra Therma langs kysten er en bugt hvor varme mineralske fjedre kan findes i havet. Disse kan nås via en markeret sti.

Den bedste måde at komme rundt på oen er i bil eller motorcykel. Du kan tage din egen ved hjælp af færgen, eller alternativt kan du leje biler på oen, fra Armenistis. Busforbindelser er sjældne, så hvis du onsker at udforske oen, er der brug for en bil.

Strandene er uspolerede og rolige. Der er ingen faciliteter, men smukke hvide sand og klart blå hav. Den omkringliggende arkitektur er traditionel, hvilket gor Evdilos til en ægte afdækket skat.

Evdilos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Ikaria, 833 02, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!