Esbjerg færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Esbjerg er en by på vestkysten af den jyske halvø i det sydvestlige Danmark og er beliggende omkring 280km fra hovedstaden, København. Esbjerg tilbyder en anderledes måde at rejse til England på, og denne kan nemt bookes med AFerry.dk

Tilbud

  • Esbjerg færgehavn
  • Esbjerg færgehavn
  • Esbjerg færgehavn

Esbjerg havne faciliteter

Esbjerg havnefaciliteter omfatter to caféer, en butik, der sælger lokale produkter samt aviser og snacks, toiletter og et loungeområde. Handicappede er godt dækket ind med kørestol adgang til alle områder af færgeterminalen.

Komme til Esbjerg

Hvis du kommer fra København, kør ad E20 motorvejen. Hvis du kommer fra det nordlige Danmark kør ad motorvejen E45, der smelter sammen med E20 ved Kolding (ca. 80km fra Esbjerg). Når du nærmer dig, bliv på E20 gennem byen fra motorvejen. Når du nærmer dig terminalen ændrer vejnavnet sig til Toldbodvej; drej øjeblikkeligt til venstre ind af Dokvej til terminalen.

Lokal bus nr. 5 kører fra Dokvej (lige uden for terminalen) til hovedbanegården kl. 8, 28 og 48 minutter over hver time. Fra banegården afgår bussen kl. 13, 33 og 53 minutter over hver time.

Om Esbjerg

Tæt på Esbjerg vil du finde smukke strande, forlystelsesparker og middelalderbyer. I Esbjerg er der masser af restauranter, caféer, barer og diskoteker samt et musikalsk centrum Musikhuset. Der er et stort udvalg museer, som giver dig mulighed for at udforske historien om byen og regionen.

I udkanten af byen finder du Fiskeri-og Søfartsmuseet, som illustrerer historien om fiskeri og søfart. Museet indeholder også et stort saltvandsakvarium.

Esbjerg - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Dokvej 3, DK-6700, Esbjerg, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!